tirsdag 24. mai 2011

Lillesnuppa begynne å bli stor - 11 mnd i dag

Se så flink ei lita pia, lillesnuppa til mamma og pappa begynne å bli stor! Hun går etter brio vogna som bare det og er akkurat begynt å slippe seg litt, og da blir det også mange knall og fall. Tenk at om 1 mnd så fyller hun 1 år, og det skal feires så bursdagen er allerede under planlegging, hihi :)

Her skal det nu males hyller og stoler som skal inn på rommet til lillesnuppa. Også fikk vi oss en tur i fjæra i dag og hentet litt stein som skal være til blomsterbedprosjektet mitt!!

God tirsdagskveld alle sammen :)

3 kommentarer:

 1. Tenk så stor dem e blitt ja, helt utrulig, snart e det ettårsfeiring..!
  Så flotte bilda det va av søøte Leonora.<3
  Håpe det går bra i den nye hverdagen dokkers, like før det e full rulle her også nu.. Akkurat ei uke i dag til æ begynne å jobbe igjen.
  Klem fra mæ

  SvarSlett
 2. Ja de blir så altfor fort stor!! Og æ skjønne ikke kor det e blitt av det året hjemme, at det e 1 år sia vi gikk høygravid e helt utrulig!

  Det har gått veldig bra sånn foreløpig i den "nye" hverdagen, men så e jo Stian hjemme med Leonora nu, grue mæ mest til ho begynne i bhg og æ jobbe for fult fra 8-16! E ikke mye man får tid til da, nu har vi iallefall lange ettermiddag når æ kommer hjem kl 15.

  Vi ses vel på fotballtreninga i kveld :)

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Så stora de blir. Elsa blir 7 månader idag... Det går som sagt allt för fort. Hoppas vi ses snart!
  Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails