søndag 30. august 2009

Lenge siden sist!

Nu er det ganske lenge siden jeg har skrevet innlegg på bloggen! Shame on me! Men tia har gått til arbeid hjemme og på jobb, samt en del reising på jobben..

I mellomtiden har jeg vært på Ikea også en tur, og stuen vår har fått en skikkelig makeover :) Ny sofa og sofabord, nytt avlastningsbord og tv bord, samt en del andre ting i tillegg har lillegutt fått nye reoler på rommet sitt. Så slipper det å flyte med leker på gulvet, bare han lærer seg å rydde da.

I tillegg er vi kommet godt i gang med oppussingen av gangen vår, og rekkverk på trappen er ferdig satt opp. Deilig at det går fremover. Håper også å få ordnet hagen før sneen kommer. Bilder av nye møbler og gang-prosjekt kommer.

For 2 uker siden var lillegutt, mamma og jeg på åpen gård i Ballangen, ca 4 mil fra Narvik. Der fikk Adrian ri, mate geitekillinger og sitte på gråtass. Dette falt i smak hos lillegutt og han stortrivdes og det samme gjor jeg og mamma, da de solgte kjempegod mat der og været var strålende! Her er noen bilder fra gården.Her mate Adrian geitekillingen, Adrian var litt skeptisk når geiten begynte å spise på klærne hans, haha arti var det :)Adrian rir på hest, han skulle sitte på den største hesten, ikke den lille ponnien!

Nu er det kveld og god natt i VillaSollund.

J :)

1 kommentar:

 1. Heja!
  Så søt Adrian e;)
  Glede mæ til å se stua og alle nye ting...spennende!

  Ha en fin dag.

  Klem til deg:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails