torsdag 13. august 2009

Fotoalbum og andre prosjekter!

Det gnager i meg hver gang jeg ser gjennom bildene vi har liggende på PCen at jeg ikke har fremkalt bilder de siste to årene!!! Nu holder jeg på å gå gjennom alle bildene de siste to årene og plukker ut de som skal fremkalles og det er MANGE!! Helt fra lillegutt bare var noen månder. Tenk hvor fort det har gått! Her er lillgutt helt nyfødt, neste måned blir han 3 år!

Håper å få bildene fremkalt iløpet av neste uke så jeg kan sette de inn i de hvite fine fotoalbumene som jeg kjøpte for nesten ett år siden!! Ja ting tar jammen tid. Her er lillegutt ca 3 mnd og poserer for fotografen (mamma).

I tillegg til det lille fotoalbum prosjektet mitt har vi 1000 andre prosjekt også på gang nu; trappen skal få rekkverk i neste uke, endelig, så slipper jeg å være redd for at lillegutt skal falle utfor! Så begynner husherren og pappa med yttergangen i neste uke som skal totalrenoveres før sneen kommer. Ellers holder jeg på å male litt, har ei bokhylle som har vært både lutet, beiset brun og som nu skal bli hvit, selvsagt :)


Her er lillegutt i sommer, han er blitt sånn en stor fin gutt, mamma sin go´gutt :)

Jeg var også å kjøpte akrylmaling i dag, sånn at jeg har ennu litt mer å henge fingrene i!!! Har lenge hatt lyst å prøve det! Så nu skal jeg male sammen med lillegutt. Syns de maleskrinene med vanlig vannmaling blir så lite farge av nån unger maler med de. Vi skal ramme inn maleriene så de blir fine julgaver etterhvert. Alltid koselig med hjemmelaga julegaver. Kommer bilder av de her etterhvert.

Nu skal jeg ta en laang dusj å kose meg med en kopp te og noe godt til, mens husherren står ute å ordner i hagen, huff litt dårlig samvittighet ja! Vi pløyde opp hele hagen i går så den er snart klar til å så gress på. Huff her skal vist alt gjøres på en gang!!!

Ha en fin kveld :)

J :)

2 kommentarer:

 1. Heia

  Må bare si æ glad det e flere som e treg me å fremkalle..har ikke fremkalt et eneste bilde siden Ailos dåp to år sia! å våres maskin e åsså full.. Har det som prosjekt å gjør det vær dag..men e så mye jobb at æ finn på alt mulig anna å gjør istede...

  Adrian e blidd en skikkelig stor-gutt, tida går så fort åsså syns æ det skjer så mye løpa sommeren me de..

  Æ skal å tik Ikea før andre gang utpå høsten,, de 6 timan går fort:D God tur og god handel:)

  SvarSlett
 2. Hellenurken så fersk han va på det bildet! Ikke lenge til 3-årsdag nu. Kjempefin blogg, oppdaga den nettopp :-) Klem Lisbeth

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails