tirsdag 26. april 2011

Påsken 2011

En alle tiders påske er over, og vi har storkoset oss hele påsken. På programmet har alt fra ski og fjell til badeland og innekos gjort sitt for at både barn og voksne har koset seg :) Været kom seg utover påsken og endte med knallvær i påskehelgen. Så på påskeaften dro vil gu'mor si hytte og var med på skirenn, pølsegrilling og alt som hører med på fjellet i påsken. Adrian var helt i hundre og fikk medalje og premie etter skirennet i tillegg til at han slo ho gu'mor i løypa :))


Vi har også fått oss et par turer opp med fjellheisen, slik at Adrian og Stian kunne ake ned mens vi satt trygt i fjellheisen begge veiene! Det er en lettvint og grei måte å komme seg raskt på fjellet på når man har små unger og ingen pulk de kan sove i på fjellet, så her må det planlegges godt!


Ellers gikk dagene med til hygge og kos med familie og venner. Nu ser jeg frem til våren og sommeren, for her har vi masse å ta fatt på ute rundt huset. Ikke minst skal huset males utvendig iløpet av sommeren og rekkverk på balkongen skal opp.


Ønsker dere alle en FIN tirsdags kveld!
Klem June

1 kommentar:

  1. Hei June.
    La igjen en kommentar hos dæ i går, men ser ut som den ikke va kommet likavel..!
    Sku nu bare si at det ser ut som dokker også har hatt en kjempefin påske, mange flotte bilda.
    Goklæm fra mæ

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails