torsdag 21. juli 2011

FERIEN 2011

Ferieturen i år gikk til Oslo og Kristiansand med Dyreparken som høydepunktet. Vi reiste med fly til Oslo og lå på hotell der i 4 dager. Tiden der gikk med til å besøke Frognerparken og Frognerbadet, se Slottet, en tur til Bygdøy hvor vi besøkte Norsk Folkemuseum og Fram museet. Blei positivt overrasket over Norsk Folkemuseum må jeg si, der var det alt fra dyr og lekeplasser til gamle bygninger med landhandel.

Adrian ser på grisene på Norsk Folkemuseum
Piknikk inne på Norsk Folkemuseum
Leonora kose seg på Frognerbadet
Adrian på lekeplassen i Frognerparken
Søskenkjærlighet - de nydeligste!
Koser oss på Frognerbadet - alle sammen badet.
Lillesnuppa vårres :)
På tur i Slottsparken
Vi fikk også møtt noen venner som bor i Oslo og ikke minst shoppet litt :) Adrian og Stian fikk også med seg ei teaterforestilling i Frognerparken; Pirater i parken. Det var 2 års studenter på teaterhøyskolen som hadde satt opp forestilling, og virkelig en forestilling å anbefale til piratinteresserte gutter og jenter ifølge Adrian :)

Turen gikk så videre til Kristiansand der vi var så heldige å få låne huset til mitt søskenbarn. Vi hadde den flotteste utsikten og bodde i et barnevennlig strøk, kunne ikke blitt bedre.

Utsikten fra huset vi bodde i.
Vi brukte 2 hele dager i Dyreparken, og kunne sikkert brukt en dag til for vi fikk ikke sett alt ... Men samtidig følte jeg at 2 dager med Sabeltann, Kardemommeby, tivoli, dyrepark og alt som er å kjøpe på et slikt sted holdt mer enn nok! Men det var en stor opplevelse og Adrian var i ekstase over å få reise med Den sorte dame, møte Langemann, være i Kardemommeby å møte både Politmester Bastian og alle de andre i Kardemommeby :)


Adrian venter på å gå om bord i Den Sorte Dame!
De fineste piratene!
Stor stas å møte Langemann - bare se hvor fornøyd jeg er, hihi!!
Kardemommeby var også veldig bra - og Adrian var helt i hundre over å få møte alle som bodde der, både bareberer Sivertsen, Tante Sofie og alle de andre!
Til og med røverene kom å skulle røve litt ... Her er Adrian sammen med de og Linnea søskenbarn.

Vi fikk også en dag i byen i Kristiansand, så da ordnet vi med en liten piknikk nede ved havna hvor det også var en liten strand. Vi koooset oss og fikk kjent på vannet og fikk sand mellom tærne :) Etterpå blei det litt shopping og Adrian fikk hoppe i strikk!

Piknikk ved havna i Kristiansand
Leonora syns det var så deilig å sitte på stranda med sand mellom tærne :)
Adrian hoppe høøøyt i strikk!!
Som dere ser hadde vi en super ferie, men den gikk bare så altfor fort! Vel hjemme håper vi på noen fine dager her og forhåpentligvis litt sol og varme. Det er jo ikke lenge til lillesnuppa skal begynne i barnehagen (noe jeg gruer meg litt til!!) og hverdagen kommer vel som et sjokk på oss alle...
Men først skal noen late feriedager nytes til det fulle :)

 Fortsatt GOD SOMMER til dere alle!

1 kommentar:

  1. Så masse flotte bilda fra ferien dokkers, June. Ser ut som dokker har storkosa dokker. :) Trur vi også må komme oss til Kristiansand til neste år å få med oss Dyreparken, Sabeltann og Kardemommeby. Vi sees i mårra. Klæm fra mæ

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails