lørdag 13. august 2011

Litt bilder fra badet vårt ...

Som jeg tidligere har fortalt så har huset vårt gått gjennom en total oppussing siden vi kjøpte det i november 2007. Noe jeg gledet meg veldig når vi flyttet inn var å få et stort bad med stor dusj og badekar! I leiligheten vi bodde hadde vi et lite bad der vi også hadde presset inn en liten vaskemaskin!!

Som sagt så gjort! Vi flyttet en vegg slik at vi fikk et større baderom og brukte maaaange timer på å finne ut hvordan løsning på inredning, dusj og badekar skulle være. Vi hadde ikke helt frie tøyler, siden toalettet måtte stå en bestemt plass for å slippe altfor mye rørarbeid! Så her er noen bilder.


Etter å ha bodd her i noen år så ser jeg selvsagt en del andre ting jeg ville gjort, men er det ikke altid slik ?
Vi er iallefall veldig fornøyd med at vi ikke valgte boblebad, vet at det ikke ville blitt brukt hos oss. Men ungene elsker å bade, og fortsatt får vi plass til hele familyen oppi badekaret :)

Dusjen er vi også fornøyd med, den er stor og romslig!

 

Noe jeg angrer litt på er at vi ikke fikk laget hyller under vasken når vi først holdt på å sette opp badet. Vi planlegger nå å lage en løsning under vasken, enten med skuffer eller hyller som vi fliselegger.Og her er stelleplassen, den blir nok stående ei stund til - så lenge vi har bleieunger her i huset! :)


For en småbarnsfamilie er det veldig kjekt med litt størresle på badet, for det tilbringes noen timer der inne!
Også er det deilig å lage til litt hjemmespa, med oljer og stearinlys for de voksne i heimen :)

God ettermiddag alle sammen :)

1 kommentar:

  1. Lenge siden æ har vært inne i blogg-verden ser æ. Flotte innlegg du har laga. :) Kjempefine bilda av badet dokkers, syns d e så flott. <3 Dejlig med så god plass på badet. Ønske dæ ei flott uke, June. Gooklæm fra mæ

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails