søndag 20. mars 2011

Dukkevugge

Pappa holder på å rydde i loft og kjeller i barndomshjemmet mitt og da kom han over dukkevuggen som jeg hadde når jeg var en liten snill pike :)) Den er maken til vuggen som Leonora hadde (virker evigheter siden hun lå i den), her kan du se den.


Jeg skal sy ny himmel og sengtrekk til den slik at det skal matche sengtrekk og gardiner som også skal syes til det nye prinsessrommet til lillesnuppa! Stoff er bestilt fra stoff og stil så nå gjenstår bare jobben ... Jeg er ingen kløpper på symaskinen men noen enkle gardiner og sengtrekk må jeg vel klare å få til :)


Som dere ser så er lillesnuppa allerede interessert i den "nye" dukkevuggen sin, men det er nok ennu ei stund til hun leker skikkelig med den. Først må hun vel få seg ei dukke, for det har hun faktisk ennå ikke stakkars!! Her går det i gamle leker fra storebror og hun elsker å leke med bilene til storebror!!!

Nå skal jeg sy gardiner til yttergangen som har vært uten gardiner fra vi var ferdig med oppussing av den for et år siden! Huff jeg er litt treg ...


Ønsker alle flott søndags kveld :)

2 kommentarer:

 1. Søt lita tulle dere har! Vugga blir nok flittig brukt etterhvert!
  Sjarmerende er den, og enda finere blir den nok med nytt sengetøy og ny himmel!

  Ha en strålende marsuke, og lykke til med syprosjektene!
  Hilsen fra narvikjente og bloggkollega Helle ;)

  SvarSlett
 2. Hei June.
  La inn en kommentar her om dagen, men ser ikke ut som den har kommet inn.
  Får prøve på nytt da. :)
  Så utrulig fin den vugga va, d blir spennanes å se korsen prinsesserommet blir når det blir ferdig. :) Klæm fra mæ

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails