torsdag 19. november 2009

1 års jubileum

Tenk at det er akkurat 1 år siden vi flyttet inn i huset vårt! Vi kjøpte det i november 2007 og brukte et helt år på å pusse det opp. Men aahh så fornøyd vi er blitt med det :) Selv om det ennu er masse småting som gjenstår. Lister, maling på loftet, rekverk til balkong, plenen, etc etc. Gangen har vært siste oppussingsprosjekt og den begynner nu å ta form. Det eneste som mangler nu er to strøk maling samt listverk. Håper det skal være på plass innen en mnd. Så har vi kjøpt garderobeskap fra ikea, så endelig skal vi få litt skap-plass til ytterklær i gangen :))

Ellers er det jo julen som står for tur og det skal ryddes, vaskes og pyntes her i Villa Sollund! Tenkte å ta en rundvask i kjøkkenskapene i dag. Også lurer jeg på om det er tidlig å begynne med kakebaking til helgen??? Tenkte å bake pepperkaker med lillegutt..

Her er et par bilder fra julen i fjor, det blei litt stusselig med julepynting da siden vi akkurat var flyttet inn og var i syden uken før jul. Men koselig hadde vi det uansett, er jo ikke det materielle som gjør jule så koselig det er jo menneskene, stemningen og all den gode maten :)

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails