onsdag 20. oktober 2010

Bilder til takkekort

Et lite utvalg bilder av prinsessa vårres til dåpstakkekortet vi skal lage. Dåpskjolen er gått i arv på Stian sin side og strikkekjolen har oldemor strikket for anledningen.

Ønsker alle en fortsatt flott uke! Her er det forresten kommet sne, så kom nesten i litt julestemning her på mårrakvisten!

tirsdag 12. oktober 2010

Dåpen

Vi har hatt ei flott helg med dåp og koselig besøk av familie. Dåpen gikk veldig bra og Leonora var så flink i kirken. Men før gudstjenesten var over så sov hun! Det var en utrulig fin dåpsgudstjeneste der mange barnesanger var inkludert i tillegg til 6 barn som blei døpt.


Etterpå dåpen serverte vi lett mat og kaffe og kaker til gjestene i barnehagen til Adrian. Leonora fikk masse fine gaver, smykker, service, tripp trapp stol, bunadsbrosje og brodert bilde med fødselsdato for å nevne noen. Her er noen bilder fra dåpen.

Storebror syns ikke fotografering var så morsomt, mye artigere å herje å springe!!!

 Foreldre og faddere (manglet en fadder)!
 Litt av bordpynten, glemte jo selvfølgelig å ta bilde før vi startet å spise!

 Mamma si prinsesse :)

søndag 3. oktober 2010

Kjøkkenet

Kjøkkenet vårt er samlingspunktet i huset, her tilbringes mye tid! Vi valgte Stät fra Ikea når vi pusset det opp før vi flyttet inn i huset. Vi reiv noen vegger og laget en åpen løsning mot stuen som vi er veldig fornøyd med. Selv om det er et relativt stort kjøkken kan jeg aldri få nok av skapplass! Er også veldig fornøyd med at vi laget en halvøy med barstoler til, her sitter ofte lillegutt mens jeg kokkelerer på kjøkkenet :)

Vi skal ha dåp neste søndag så her planlegges det til dåpen! Storbesøk får vi også så huset skal shines og kaker skal bakes. Bunaden må vel også prøves, håper virkelig jeg klarer i presse meg inn i den i noen timer!!!!

Ønsker alle ei flott ny uke med alt den måtte inneholde :)
Related Posts with Thumbnails