søndag 30. august 2009

Lenge siden sist!

Nu er det ganske lenge siden jeg har skrevet innlegg på bloggen! Shame on me! Men tia har gått til arbeid hjemme og på jobb, samt en del reising på jobben..

I mellomtiden har jeg vært på Ikea også en tur, og stuen vår har fått en skikkelig makeover :) Ny sofa og sofabord, nytt avlastningsbord og tv bord, samt en del andre ting i tillegg har lillegutt fått nye reoler på rommet sitt. Så slipper det å flyte med leker på gulvet, bare han lærer seg å rydde da.

I tillegg er vi kommet godt i gang med oppussingen av gangen vår, og rekkverk på trappen er ferdig satt opp. Deilig at det går fremover. Håper også å få ordnet hagen før sneen kommer. Bilder av nye møbler og gang-prosjekt kommer.

For 2 uker siden var lillegutt, mamma og jeg på åpen gård i Ballangen, ca 4 mil fra Narvik. Der fikk Adrian ri, mate geitekillinger og sitte på gråtass. Dette falt i smak hos lillegutt og han stortrivdes og det samme gjor jeg og mamma, da de solgte kjempegod mat der og været var strålende! Her er noen bilder fra gården.Her mate Adrian geitekillingen, Adrian var litt skeptisk når geiten begynte å spise på klærne hans, haha arti var det :)Adrian rir på hest, han skulle sitte på den største hesten, ikke den lille ponnien!

Nu er det kveld og god natt i VillaSollund.

J :)

torsdag 13. august 2009

Fotoalbum og andre prosjekter!

Det gnager i meg hver gang jeg ser gjennom bildene vi har liggende på PCen at jeg ikke har fremkalt bilder de siste to årene!!! Nu holder jeg på å gå gjennom alle bildene de siste to årene og plukker ut de som skal fremkalles og det er MANGE!! Helt fra lillegutt bare var noen månder. Tenk hvor fort det har gått! Her er lillgutt helt nyfødt, neste måned blir han 3 år!

Håper å få bildene fremkalt iløpet av neste uke så jeg kan sette de inn i de hvite fine fotoalbumene som jeg kjøpte for nesten ett år siden!! Ja ting tar jammen tid. Her er lillegutt ca 3 mnd og poserer for fotografen (mamma).

I tillegg til det lille fotoalbum prosjektet mitt har vi 1000 andre prosjekt også på gang nu; trappen skal få rekkverk i neste uke, endelig, så slipper jeg å være redd for at lillegutt skal falle utfor! Så begynner husherren og pappa med yttergangen i neste uke som skal totalrenoveres før sneen kommer. Ellers holder jeg på å male litt, har ei bokhylle som har vært både lutet, beiset brun og som nu skal bli hvit, selvsagt :)


Her er lillegutt i sommer, han er blitt sånn en stor fin gutt, mamma sin go´gutt :)

Jeg var også å kjøpte akrylmaling i dag, sånn at jeg har ennu litt mer å henge fingrene i!!! Har lenge hatt lyst å prøve det! Så nu skal jeg male sammen med lillegutt. Syns de maleskrinene med vanlig vannmaling blir så lite farge av nån unger maler med de. Vi skal ramme inn maleriene så de blir fine julgaver etterhvert. Alltid koselig med hjemmelaga julegaver. Kommer bilder av de her etterhvert.

Nu skal jeg ta en laang dusj å kose meg med en kopp te og noe godt til, mens husherren står ute å ordner i hagen, huff litt dårlig samvittighet ja! Vi pløyde opp hele hagen i går så den er snart klar til å så gress på. Huff her skal vist alt gjøres på en gang!!!

Ha en fin kveld :)

J :)

tirsdag 11. august 2009

Regn og høstfølelse...

Da var finværet over og regnet høljer ned ute. Skikkelig høstvær! Litt deilig også, med mørke kvelder og innekos. Men kjenner også at energien avtar og jeg klarer ikke å få gjort så mye på kveldene etter lillegutt har lagt seg.

Vi har fått gjort litt arbeid ute de siste dagene, rettere sagt husherren har fått gjort litt mens jeg og lillegutt har gjort andre ting :)

Snart setter jeg kursen mot Happaranda og IKEA!!! Jippi, har lenge planlagt å ta en tur for kjøpe sofa + masse annet. Så neste helg skal pappa være med, og da tar vi med henger og kjører de 6 timene kun for å handle på IKEA!!! Husherren blir igjen hjemme med lillegutt også skal han spille fotballkamp så kan uansett ikke være med. Har laget meg en laaang liste over alt som skal handles, håper bare pengene strekker til... ehh!!

Her er noe av det som skal kjøpes (er ennu litt usikker på farge på sofaen, er jo kommet en del nye farger.. må se de før jeg bestemmer meg)

Liatorp sofabord og avlastningsbord, samt liatorp TV bord. Også skal vi bytte ut den gamle slitte sofaen vår med to stk ektorp sofaer og to stk ektorp fotskammel! Pluss en del andre små og store ting skal handles... :)

Related Posts with Thumbnails