fredag 31. juli 2009

Adrian sine bursdagsgaveønsker

Det er ikke så altfor lenge til vi har en 3 åring i huset her, og jeg lovte Adrian å legge ut bursdagsgaveønskelisten han her til familie og venner :) Adrian er VELDIG opptatt av lego for tiden, kan sitte i timesvis med det, og det beste er legobiler av alle mulige slag! I tillegg er det Disneys Biler og Kaptein Sabeltann som troner på lekelisten for tiden. En skikkelig gutte-gutt :)

Ønskelisten:

LEGO/DUPLO
- Brannstasjon
- Brannbil
- Politistasjon
- Tankbil
- ellers det meste av lego

Truser/boksere i str 104
CD spiller
Vinterdress Reimatec str 104/110
Ull trøye + longs str 104/110 (ikke body)
Kaptein sabeltann bøker
Emma og Thomas bøker
Sengklær + laken (barnemotiv i blå/hvit/grønne farger)
Puslespill 20-30 brikker
Kaptein Sabeltann effekter
Ull sokker uten skli
Vinterlue
Vintervotter
DVD
Kjelke



J:)

torsdag 30. juli 2009

Sommer salg


Jeg har vært på sommersalg på Kid & Kremerhuset! Blir så fornøyd når jeg finner akkurat det jeg har lyst på og det er skikkelig salg på det. Teppet var 70% på Kid! Og det hvite pyntefatet samt serien sommerdrøm fra kremerhuset var på 10 kroners markedet. Syns den serien er så fin og veldig praktisk med små unger.

Da har vi hatt film-kveld i heimen og sett Max Manus, en veldig bra film men føler kanskje den er litt overvurdert, men for all del til norsk film å være veldig bra altså.

God natt alle sammen og krysser fingrene for at finværet fortsetter her nord!

J :)

onsdag 29. juli 2009

Gangen

Oppbevaringsplass i gangen er det dårlig med. Foreløpig har vi ingen yttergang, den skal pusses opp iløpet av de neste to måndene. Innergangen må derfor brukes til både sko, klær + alt annet som plasseres i en gang. Vi har dårlig med veggplass og da syns jeg det var lurt med disse kurvene som jeg kjøpte hjertekroker til å hengte opp på veggen. Tar mindre plass enn en kommode, samtidig er det lett for lillegutt å legge fra seg lue, votter, solbriller etc. Nederste kurv er liksom hannes kurv :) Kurvene er kjøpt på Bohus og krokene på Fryd.



J :)

torsdag 23. juli 2009

Soverom

Som jeg har sagt tidligere så har vi totalrenovert huset vårt innvendig, det som gjenstår er øverste etg/loftet samt yttergangen. Yttergangen skal vi starte på ganske straks, så snart vi er ferdig ute med å lage mur, legge beleggningstein, steintrapp etc...

Men noe vi er ferdig med er soverommet vårt. Siden vi har 2 store vinduer på soverommet så er plassering av sengen litt vanskelig, derfor er den plassert under et vindu. Måtte få plass til garderobe og kommode og det tok alt av veggplass! Men det går helt fint med sengen forran vinduet, har både lystette rullegardiner og gardiner så ingen innsyn der :)

Som dere ser så er jeg glad i lyse farger (som så mange andre også er). Nattbordene er fra Ikea og egentlig svarte, men de har jeg malt, syns de blei veldig fine. Jeg kunne tenke meg ny seng, den vi har er 150 bred, men med en liten gutt som kommer inn til mamma og pappa hver natt skulle vi gjerne hatt en king size! Ellers er jeg fornøyd med soverommet, det er høyt under taket og stor plass (iallefall syns jeg det etter å ha bodd i en trang leielighet tidlgere..)

Her ser dere hvordan soverommet så ut før vi pusset opp:



Og slik ser det ut etter vi har pusset det opp, snakk om forvandling! :)


Til helgen skal vi i bryllup til et vennepar, så i dag har jeg lagt frem kjolen og tilbehøret. Gleder meg masse for det er lenge siden jeg og min samboer har vært ute sammen, også er det mange venner som kommer, også noen vi ikke har sett på lenge. På mandag er er jobb igjen etter 4 uker ferie.. skulle så gjerne hatt 4 uker til! Ha en fortsatt go sommer :)

J :)

tirsdag 21. juli 2009

Leilighet til leie

Vi trenger nye leieboere til vår sokkelleilighet som vi leier ut, så tenkte jeg kunne legge ut litt bilder og informasjon her på bloggen. Har jo ikke fått lagt ut bilder av huset vårt ennu... ting tar tid her. Men her kommer iallefall noen bilder av vår sokkelleilighet.

Badet, inneholder også en liten bod samt vaskemaskin.

Stuen men stort flott vindu og varmekabler i gulv.

Kjøkkenet inkl. hvitevarer og stor plass til kjøkken-/spisebord.

Leiligheten blei totalrenovert i 2002 og den inneholder stue, kjøkken, soverom og bad. Alle hvitevarer er også der i tillegg er det egen inngang til den. Dette er en veldig koselig leilighet med store fine vinduer og varmekabler i gulvene. Den ligger nær videregående skoler, barne- og ungdomskole og 10 min gange til sentrum. Leien er 4500 pr mnd + strøm, og depositum på kr 9000. Ikke røyk eller husdyr. Om noen er interessert kan dere ringe meg på 480 65 780.

Håper å komme tilbake snart med bilder av huset vårt og våre pågående prosjekter.


J :)




fredag 17. juli 2009

Bloggverden her kommer jeg! :)

Da var jeg også bitt av basillen etter å ha fulgt med på mange ulike interiør blogger det siste halve året. Jeg er så imponert over hva alle dere bloggere får gjort i hus og hjem og håper at jeg med min blogg kan få ennu mer inspirasjon og ikke minst kanskje inspirer noen av dere. Bakgrunnen for min interiør interesse er at vi kjøpte et gammel sveitserhus for 2 år siden som vi har totalrestaurert (eller holder på), blir vist aldri ferdig med det! Vi brukte 1 år på å pusse opp det nødvendige innvendig før vi kunne flytte inn, men ennu gjenstår mye!

Jeg skal legge ut bilder av huset vårt så fort jeg får lært meg litt om hvordan denne bloggen fungerer.

J :)
Related Posts with Thumbnails